Hlavní navigace

Zákony v úplném znění online, zdarma a s porovnáním předchozích znění

9. 10. 2013
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: www.isifa.com
Server Podnikatel.cz obohacuje svůj obsah o další právní normy, které jsou dostupné čtenářům zdarma. Nabízí rozšířený počet zákonů i užitečnou novinku.

Zakony.podnikatel.cz se představují v novém kabátě. Nabízejí větší počet právních norem i porovnání jejich předchozích a budoucích znění. Server Podnikatel.cz tím cílí na odbornou veřejnost, které chce nabídnout komfortní služby ve spojitosti s kvalitním informačním servisem zaměřeným na novinky z právní oblasti.

Zakony.podnikatel.cz přidaly k již dostupným normám také ty, které jsou dostupné ve Sbírce zákonů od roku 1993. Tím se mnohonásobně rozšířil počet právních norem, které jsou uživatelům dostupné na internetu zdarma. Všechny normy jsou přehledně členěné do kapitol a dostupné jsou rovněž v úplném znění. K vyhledávání norem slouží chytrý vyhledávač, který po zadání názvu či čísla právní normy sám napoví, jaké normy jsou na zakony.podnikatel.cz dostupné.

Nové zákony nově zobrazují různé verze normy dle data novelizace.

Zakony.podnikatel.cz nově zobrazují různé verze znění dle data novelizace.

Převratnou novinkou je pak porovnání předchozích i budoucích znění zákona. Přímo v textu zákona lze tak vidět dvě možnosti. Text přeškrnutý a podbarvený červeně, který označuje, že tato část byla ze zákona na základě novelizace vypuštěna, a text podbarvený zeleně, který byl do zákona přidán.

Text přeškrtnutý, podbarvený červeně: text na základě novelizace oproti předchozí verzi vypuštěn
Text podbarvený zeleně: text na základě novelizace oproti předchozí verzi přidán

Text přeškrtnutý, podbarvený červeně: text na základě novelizace oproti předchozímu znění vypuštěn.

 Text podbarvený zeleně: text na základě novelizace oproti předchozímu znění přidán

Našim čtenářům tak nabízíme jedinečnou možnost si porovnat, co se v konkrétním zákoně mění. Navíc procházení mezi minulým a budoucím znění považujeme za velmi užitečnou funkci. Ve spojitosti s kvalitním informačním servisem, který je běžně dostupný na serveru Podnikatel.cz, máme konkurenční výhodu oproti jiným odborným serverům, říká Michael Hovorka, šéfredaktor serveru Podnikatel.cz.

Ten zároveň doplnil, že server Podnikatel.cz se právní oblasti bude ve svých článcích věnovat intenzivněji: Že se této oblasti již aktivně věnujeme, napovídá naše úspěšná Právní odborná poradna, na které spolupracujeme s advokátní kanceláří FABIAN & Partners a také seriál o novém občanském zákoníku, který připravujeme ve spolupráci s advokátní kanceláří TaylorWessing e|n|w|c advokáti, říká Hovorka, jenž zároveň vybízí další významné advokátní kanceláře k obsahové spolupráci. 

O občanském zákoníku připravuje Podnikatel.cz i video speciál v rámci Videobizu, který bude pro půl milionu domácností odvysílán v síti společnosti UPC na konci letošního roku. 

skoleni_15_4

Nové Zakony.podnikatel.cz připravil server Podnikatel.cz ve spolupráci s portálem Zákonyprolidi.cz

Foto: www.isifa.com

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).