Hlavní navigace

Podnikatelský horoskop: Druhá půlka února je podnikání nakloněná

9. 2. 2010
Doba čtení: 4 minuty

Sdílet

 Autor: 258398
Začátek února bude pro podnikání poměrně náročný, mnohé vztahy se mohou vést k ukončení spolupráce. Vsaďte na kompromis a toleranci a budete mít šanci rozumně se domluvit. V polovině února se navíc vše v dobré obrátí.

První dekáda přeje prodeji elektroniky i mechanických zařízení, tedy všeho, co má svůj „chod“, včetně hodinek nebo kol. Budou mít v budoucnu méně poruch než je obvyklý průměr. Ve druhé polovině měsíce se soustřeďte na módní zboží, kosmetiku a farmaceutické prostředky. Kolem 15. února půjde na odbyt dobře i luxusní zboží.

Kontrakty uzavřené v půlce února budou vykazovat nadprůměrné zisky. 13. a 14. 2. si však dejte zvláště pozor na přesnou formulaci podmínek a záruky při placení. Konec února a počátek března bude z obchodního hlediska jedno z nejlepších období v celém roce. Více než domácímu průmyslu přejí konstelace zahraničním obchodům a také částečně zemědělským komoditám.

Poznámka ke znamením

Nelze sestrojit podnikatelský horoskop pouze pro postavení Slunce v určitém znamení, nebo ke kalendářnímu dni. Berte proto následující informace s rezervou, nezahrnují všechny vlivy, které máte ve svém horoskopu.

Berani

Beran (vkládat jako náhled!)

Pro Berany představuje tento měsíc vcelku příjemné období, kdy se jim bude bez velkých výkyvů dařit alespoň na průměrné úrovni. Nejaktivnější a nejúspěšnější budou Berani narození od 31. do 21. března během měsíce v tomto pořadí.



Blíženci

Blíženci (vkládat jako náhled!)

Únor přeje Blížencům úspěchy, i po obchodní stránce na tom budou poměrně dobře. Pouze z výjimkou jedinců narozených v květnu, kteří si musí dávat pozor na předražené zboží, na špatný odhad a zbytečné výdaje.



Býci

Býk (vkládat jako náhled!)

Únor přeje Býkům spíše společenské vyžití, ale jejich peněženku to příliš nenaplní. Drobný příliv financí mohou čekat jen Býci narození v dubnu, nicméně budou muset pořádně zabojovat a postavit se problémům, které je čekají doslova na každém kroku.



Kozorozi

Kozoroh (vkládat jako náhled!)

Vaše finanční zájmy mohou jít proti finančním zájmům vašich společníků. I když se pokusíte o kompromis, můžete si nadělat nepřátele. Kozorozi narození od 8. do 19. 1. by měli první únorovou dekádu využít k nejrůznějším jednáním. Pro Kozorohy narozené v prosinci bude tento měsíc o něco více příjemnější a finančně úspěšnější než zbytek roku.



Lvi

Lev (vkládat jako náhled!)

Právě Lvi by se měli nejvíce spolehnout na kompromis, ke kterému však sami budou jen málo přístupni. Lvi narození v srpnu prožívají spíše útlumové období, ti s narozeninami v červenci čeká naopak nejdramatičtější část celého roku, kdy mohou světu ukázat, že se nebojí jít do žádného boje.



Panny

Panna (vkládat jako náhled!)

První půlka února přeje Pannám narozeným od 10. září a dále dobré podmínky pro jednání. Klíčovým dnem je 11.2. U většiny Panen se však v únoru nebude dít nic převratného. Panny narozené v srpnu se sice mohou zúčastnit různých jednání, ale není zdaleka jisté, že povedou ke zdárnému konci.



Raci

Rak (vkládat jako náhled!)

Pro většinu Raků je únor poměrně mrtvým obdobím, neplatí to však pro Raky narozené v červnu, kterým se pohnou i záležitosti, které již delší dobu stagnovaly. Nicméně oživení je pouze krátkodobé, nespoléhejte na to, že to ve stejném duchu bude probíhat celý rok.




Ryby

Ryby (vkládat jako náhled!)

Mimořádně příjemné období pro Ryby narozené v únoru, které mohou uzavřít své největší letošní obchody a pustit se do nových projektů. Zbytek roku už nebude v tak růžových barvách, ze získaných prostředků by si proto měly raději něco schovat na horší časy.



Štíři

Štír (vkládat jako náhled!)

Většina jedinců tohoto znamení se může v únoru snažit ze všech sil, ale bohužel velké výsledky stejně nepřijdou. Na jistou prosperitu se mohou spolehnout Štíři narození v říjnu, bude to však za cenu velkého množství vynaložené energie a neustálého řešení problémů. Štíři narození od 10. listopadu a dále mohou využít první polovinu února k nejrůznějším jednáním.



Střelci

Střelec (vkládat jako náhled!)

Příjemný měsíc, kdy se jim bude bez větších zádrhelů dařit doslova všechno, na co pomyslí. Z hlediska obchodní bilance by to měl být jeden z nejúspěšnějších měsíců v celém roce a to zejména pro Střelce narozené v prosinci. Jedinci narození v listopadu budou také úspěšní, ale měli by si hlídat zbytečné výdaje.

skoleni_15_4



Váhy

Váhy (vkládat jako náhled!)

Pro Váhy bude únor představovat velmi příjemné období, zejména první dvě dekády by jim měli pomoci odrazit se ze dna. Většina Vah bude v únoru žít rušným společenským životem a najde také dobré důvody, proč se bavit. Váhy narozené mezi 24. – 27.9. provází v únoru ještě stále vážná omezení, která se mohou během roku ještě prohloubit a v krajním případě je dovézt až ke krachu. Jiné planety z osobního horoskopu jim snad mohou poskytnut lepší podmínky.



Vodnáři

Vodnář (vkládat jako náhled!)

Až do 20. 2. bude tento měsíc velmi příjemným a často i radostným především pro Vodnáře narozené v únoru. Nicméně jejich úspěchy se mohou stát trnem v oku okolí. Vodnáři narození v lednu budou muset pořádně zabojovat a také by se měli věnovat prevenci před chřipkou, nachlazením a dávat pozor na zhoršení dřívějších chronických obtíží.



Alena Bratková
Alena Bratková vystudovala přírodovědeckou fakultu UK a původně pracovala jako geofyzik. Od roku 1997 se pak věnuje astrologii, homeopatii a poradenství. Kromě horoskopů Alena Bratková dělá výklad tarotových karet, regresní terapii a pořádá semináře pro manažery a personalisty.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).