Hlavní navigace

iHNed.cz: Šrotovné nabídne i ČEZ k pořízení nové ledničky či pračky

10. 4. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

ČEZ přišel s chytrým marketingovým tahem. V souvislosti s boomem kolem šrotovného nabídne každému, kdo nechá zlikvidovat svou starou lednici či pračku tisícikorunu na novou. Informuje o tom server iHNed.cz. Má to však háček, lidé si budou muset novou pračku či ledničku zakoupit pouze ve vybraných prodejnách Euronics a Datart.

Jako zákazník odebírající elektřinu od Skupiny ČEZ můžete na prodejnách DATART a Euronics využít příspěvek 1.000,– korun na nákupu nového, energeticky šetrného, spotřebiče A+ a A++, cituje prohlášení ČEZu zpravodajský server iHNed.cz. Akce, která bude ČEZ stát miliony korun, odstartuje podle serveru 15. června.

Další rozruch kolem šrotovného vypukl také v nábytkářském sektoru. Asociace českých nábytkářů (AČN) požaduje po vládě, aby vyčlenila peníze také na šrotovné, které by bylo vypláceno při likvidaci nábytku staršího 10 let. Podle asociace má nábytkářský průmysl u nás stejné postavení jako průmysl automobilový. Zaměstnává totiž 37 tisíc lidí a jeho výroba dosahuje 62 miliard korun. Čtěte více: Nábytkáři žádají šrotovné na starý nábytek

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Podnikatel.cz a BusinessCenter.cz

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).