Hlavní navigace

Podnikatel.cz nabízí školení, ve kterém přiblíží mobilní marketing

21. 1. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Vzdělávací projekt AKADEMIE Podnikatel.cz nabízí jedinečné školení, ve kterém představí možnosti mobilního marketingu. Účastníci školení se dozvědí, co je to mobilní marketing, jaká je jeho role v současném mediálním mixu, jak s mobilním marketingem pracovat a jakým způsobem ho dále využít v komunikaci se zákazníky (např. CRM).

Celé školení je doplněno o případové studie. Přednáší Jana Vyhlídalová, ředitelka pro informační a reklamní služby společnosti Telefónica O2 Czech Republic, která si přizvala významné osobnosti. Například kreativní část v mobilním marketingu představí Jana Blažková z Ogilvy Interactive.

Kurz je rozdělen do dvou částí. V průběhu dopoledního bloku budou představeny formy mobilního marketingu, jeho vnímání a dostupné výzkumy. Účastníkům bude také představena kreativní stránka mobilního marketingu (přednáší Jana Blažková z Ogilvy Interactive), dále budou seznámeni, jak se u mobilního marketingu pracuje se zákaznickými databázemi (přednáší zástupce agentury Wunderman) a také se naučí, jak správně formulovat sdělení a jak si vybrat správnou cílovou skupinu. Odpolední blok bude ve formě workshopu, kdy se budou účastníci učit aplikovat získané poznatky.

Školení je určeno marketingovým specialistům a manažerům, dostupné je však i široké veřejnosti. Registrujte se již nyní: Mobilní marketing s Janou Vyhlídalovou

Toto je P.R. sdělení projektu AKADEMIE Podnikatel.cz

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Podnikatel.cz a BusinessCenter.cz

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).