Hlavní navigace

Server Podnikatel.cz ušil Katalogu firem nový kabát

16. 12. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Server Podnikatel.cz připravil pro své čtenáře nový Katalog firem, který uživatelům přináší pohodlnější a přehlednější informace o jednotlivých společnostech. Zdrojem dat pro Katalog českých firem je Evropská databanka.

Nový Katalog firem přináší především podstatnou změnu ve struktuře stránky detailu každé z firem. Základní informace o firmě jsou tak více přehlednější. Nově jsou také přidána loga, pokud jsou v systému uživatelem vložena, upřesnil novinky Michael Hovorka, šéfredaktor business serveru Podnikatel.cz.

Ten zároveň připomněl propojenost katalogu s Ekonomický ukazateli firem. Pokud se firma nachází v obou našich databázích, může se čtenář jednoduše přepnout a zjistit si tak o firmě nejen kontakty ale také prozkoumat její finanční zdraví, zdůraznil Hovorka. Dodavatelem informací do databáze Ekonomické ukazatele firem je společnost Czech Credit Bureau.

Podnikatel.cz kromě nového Katalogu firem připravuje aktualizaci databáze zákonů, která projde rozsáhlou změnou díky spolupráci s novým partnerem. Čtenáři se tak budou moci těšit na více právních norem vztahujících se k podnikání a dokonce i aktualizaci prakticky na denní bázi. Podrobnosti k tomuto projektu před jeho spuštěním však prozrazovat nebudeme, doplnil Michael Hovorka.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Zástupce šéfredaktora Podnikatel.cz a BusinessCenter.cz

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).