Hlavní navigace

Příští týden začne veletrh elektroniky Digitex

4. 10. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Od pondělí do čtvrtka mohou zájemci navštívit čtvrtý mezinárodní veletrh spotřební elektroniky a digitální zábavy s názvem Digitex.

Veletrh je určen široké veřejnosti, jejíž návštěvnost je rok od roku vyšší. Hlavními tématy, na které bude letos zaměřen bude výpočetní technika a vše co si domácí uživatelé mohou spojit s pojmy sofrware a hardware, digitalizace vysílání nebo vysoké rozlišení obrazu a zvuku High-Definition. K vidění bude prezentační technika a prjektory pro domácí kino, prostředky telekomunikace a mediální zábavy, na přetřes přijde i aktuální téma digitalizace domácnosti. Prezentovat své výrobky budou také firmy poskytující bezdrátové technologie a zábavní herní technologie.

Průběh veletrhu bude obohacovat doprovodný program, který mají možnost doplnit i samotní vystavovatelé. Pro prezentaci technologií budou připraveny stylově zařízené místnosti projektu Technologie & Design, bude připravena akce GPS show, nebo herní akce Digitex cup. Odehraje se zde i mistrovství v esemeskování.

zlevněná vstupenka Kč 100,–

pondělí – úterý, 6. – 7. 10. 2008 (odborné dny)
celodenní vstupenka Kč 500,–
zlevněná vstupenka není v prodeji
středa – čtvrtek, 8. – 9. 10. 2008
celodenní vstupenka Kč 150,–
zlevněná vstupenka Kč 100,–
• Zlevněné vstupné je určeno pro mládež do 15 let, studenty proti dokladu o studiu, starobní a invalidní důchodce a ve dnech 8.–9. 10. 2008 rovněž vždy po 15. hodině pro všechny návštěvníky.

• Držitelé průkazu ZTP, ZTP/P a vozíčkáři mají vstup zdarma.

Každou vstupenku na akce Veletrhů Brno lze použít jako jízdenku v tramvajích, autobusech a trolejbusech v zónách 100 a 101 Integrovaného dopravního systému JMK v označený den do 24.00 hodin. Vstupenku je nutné označit ve značkovači v dopravním prostředku bezprostředně po nástupu do vozidla. Bez označení vstupenka neplatí jako jízdenka.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Redaktor/ka již pro server Podnikatel.cz nepracuje. 

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).