Hlavní navigace

AKADEMIE Podnikatel.cz: Poslední dva dny soutěže o kávovar

29. 5. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Už jen dva víkendové dny zbývají zájemcům o luxusní kávovar z produkce illy. AKADEMIE Podnikatel.cz připomíná, že příjem odpovědí v soutěži končí tuto neděli přesně o půlnoci. V červnu pak budou vylosováni 3 výherce, kteří si celkem tři hodnotné ceny rozdělí dle vylosovaného pořadí. Slavnostní předání cen proběhne za účasti poroty a fotografa v prostorách Università del Caffè, která ceny do soutěže věnovala a která je zároveň partnerem projektu AKADEMIE Podnikatel.cz.

Soutěž Probuď v sobě Itala a vyhraj luxusní kávovar spočívá v 5 zadaných otázkách, jejichž odpovědi naleznou soutěžící pro přečtení kávové historie na stránkách www.unicaffe.cz nebo na www.illy.cz. Vše o kávě si čtenáři mohou nově přečíst i na serveru Podnikatel.cz, který ve spolupráci s Università del Caffè připravil kávový speciál Svět espressa. Chci soutěžit o luxusní kávovar a další ceny

Ceny v soutěži

  1. cena luxusní kávovar Francis Francis X7
  2. cena kit coffe plant
  3. cena Kurz pro milovníky kávy (více podrobností)

AKADEMIE Podnikatel.cz je nový vzdělávací projekt business serveru Podnikatel.cz. Nabízí kurzy a semináře určené především pro podnikatele, živnostníky, účetní a širokou veřejnost. Účastníci historicky prvního kurzu získají jako bonus vstup na jeden seminář zdarma.

Daně x

Přehled vypsaných kurzů, které jsou nyní v akci za poloviční cenu (více o 50% slevě), je k dispozici na webových stránkách Akademie stejně jako registrační formulář a přehled stálých i externích lektorů, kteří se na výuce budou podílet. V období měsíců červen až srpen 2009 se mohou zájemci přihlásit do kurzů na téma účetnictví pro začátečníky, managementu a základů marketingu. Do budoucna hodlá Akademie spustit také rekvalifikační kurzy a rozšířit nabídku kurzů kvalifikačních.

Aktuální informace ohledně vypsaných kurzů a seminářů a fotografie cen v soutěži jsou k dispozici také na stránkách sítě Facebook.com.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Zástupce šéfredaktora Podnikatel.cz a BusinessCenter.cz

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).