Hlavní navigace

Otevírá se Inovační akademie pro majitele firem

25. 8. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Inovační akademie pro majitele a manažery společností v oblasti inovací opět otevřena. Již třetí ročník úspěšného vzdělávacího projektu otevírá Jihomoravské inovační centrum ve spolupráci se společností Fraunhofer IPA Slovakia. Jedná se o dotovaný cyklus seminářů, pilotní část proběhne zdarma 24. září 2010 v prostorách Technologického inkubátoru II v Brně.

Náplní „Inovační akademie 2010 podzim“ je porozumění pojmu inovace. Pochopení toho, že inovace nejsou převratná technická řešení nebo patenty na patentových úřadech. Inovace vzniká na trhu, musí ji přijmout zákazníci a musí za ní zaplatit. Inovace jsou byznys, zajímavý a vzrušující pro lidi, kteří rádi dělají věci jinak, sděluje Ján Košturiak, lektor programu.

Kurz je určen pro majitele firem majících na starosti růst hodnoty firmy, investice, akvizice a fúze, vrcholové manažery firem a divizí. Také pro ředitele pro strategii a rozvoj řídících strategické projekty růstu, marketingové a obchodní manažery, kteří identifikují nové marketingové příležitosti a další.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).