Hlavní navigace

Operátoři se předhánějí v nadílce. Nabídku mají i pro podnikatele

5. 11. 2008
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

Společnost Vodafone dnes představila svůj nový internet do mobilu a dárek, který udělí svým zákazníkům k vánocům. Pozadu nezůstali ani další operátoři, kteří chystají akce pro nové i stávající zákazníky. Telefónica O2 nabízí soutěž o BMW za sms, T-mobile bezplatné volání a U:fon bezplatný tarif a mobil zdarma.

Blíží se vánoce, čas nadělování. Tím se inspirovali o mobilní operátoři, kteří rozjeli své vánoční kampaně, ve kterých chtějí své nové i stávající zákazníci zahrnout rozmanitými benefity. Dnes například společnost Vodafone představila novou podobu svého internetu do mobilu, u kterého výrazně zjednodušila používání internetu, šestkrát jej zrychlila, zlevnila a optimalizovala pro jednotlivé druhy telefonů. Marketingový ředitel Vodafonu David Duroň informoval, že nové parametry tohoto produktu si bude moci vyzkoušet úplně každý, Vodafone bude totiž tuto službu nabízet do konce ledna svým zákazníkům na půl roku zdarma. Speciální nabídka se týká i firemních zákazníků.

T-Mobile letošní vánoce zákazníkům zpestří bezplatným voláním a SMS zprávami zdarma. Připravuje také speciální nabídku cenově zvýhodněných telefonů. Pro podniky, které si aktivují do konce roku některé z firemních tarifů s názvem Podnikatel či stávajících minutových tarifů poskytne tento operátor až dvouleté volání do sítě T-mobile zdarma.

skoleni_15_4

Telefónica O2 poskytne až 500 SMS zpráv pro držitele předplacených karet nebo 100% navýšení kreditu na volání navíc. Noví zákazníci se smlouvou na jeden či dva roky získají kupon v hodnotě 3000 korun, který budou moci uplatnit při nákupu dalších služeb. Kromě těchto nabídek Telefónica také spustila kampaň ve které je možné se za zaslanou SMS zúčastnit soutěže o vůz značky BMW. Nově také nabízí mobilní telefon, který je svým zjednodušením uzpůsoben k použití seniory či postiženými osobami. Pozadu nezůstává bývalý Telecom ani s tarify pro podnikatele a živnostníky, pro něž má připraveny nové tarify členěné dle počtu minul, nabízené v síti velkoobchodů Makro.

Společnost MobilKom, která provozuje mobilní síť U:fon zase láká zákazníky na dva tarify a dva mobilní telefony za jeden paušál. Konkrétně jde o tarif Za 300.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Redaktor/ka již pro server Podnikatel.cz nepracuje. 

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).