Hlavní navigace

Podnikatelský horoskop: Obchody a jednání budou v lednu spíše stagnovat

5. 1. 2010
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: 258398
V první polovině ledna obchody i jednání budou spíše stagnovat, na vyřizování budete potřebovat delší dobu a na úřadech nepočítejte s velkou vstřícností. I když tam však budou trvat na každém detailu, nakonec se dohodnete.

Klíčové dny pro úspěšná jednání jsou 4., 5. , 8. a 15. ledna 2010.

13. 1. 2010 si dávejte pozor na únik informací a kdo očekává kontroly, měl by se pořádně připravit. Platí to i na cestách, tentokrát bude ruka zákona neúprosná. Po obchodní stránce se také jedná o pasivnější období, lidé budou vydávat jen za to, co je nezbytné, takže nelze očekávat obvyklý obrat ani ve výprodejích. V kurzu však bude módní oblečení, doplňky a všechno, co dělá život krásnější a příjemnější. K mírnému oživení dojde až v polovině ledna.

Poznámka ke znamením

Nelze sestrojit podnikatelský horoskop pouze pro postavení Slunce v určitém znamení, nebo ke kalendářnímu dni. Berte proto následující informace s rezervou, nezahrnují všechny vlivy, které máte ve svém horoskopu.

Berani

Beran (vkládat jako náhled!)

Berani v první polovině ledna velkou díru do světa neudělají. Výjimkou jsou ti narození kolem 7. dubna a po 15. dubnu.



Blíženci

Blíženci (vkládat jako náhled!)

Obecně pasivní období, kromě Blíženců narozených kolem 8. června a po 16. červnu. Pro ty je to naopak jedno z nejlepších období roku.



Býci

Býk (vkládat jako náhled!)

Pro Býky představuje toto období pomalý nárůst a sázka na jistotu. Býci narození kolem 8. mohou mít pracovní problémy. Býci narození 17. a dále by měli zvážit své investice, mohou být ztrátové.



Kozorozi

Kozoroh (vkládat jako náhled!)

Jedno z nejlepších období v celém roce, kdy se můžete spolehnout na příjemné zisky a na úspěšná jednání. Opatrně, ale vytrvale k cíli.



Lvi

Lev (vkládat jako náhled!)

Dlouhodobě akční období, když si z problémy poradíte, nejvíce to platí o lidech narozených kolem 10. srpna. Lvi narození po 19.srpnu půjdou naopak do ztráty.



Panny

Panna (vkládat jako náhled!)

Pomalý vzestup, hvězdy stojí na vaší straně. Nejvíce se bude dařit vám Pannám narozeným v první půlce září.



Raci

Rak (vkládat jako náhled!)

Útlum a stagnace. Doporučuji obezřetnost. Vezměte si raději dovolenou.




Ryby

Ryby (vkládat jako náhled!)

Máte klid a čas na to, věci si důkladně rozmýšlet. Připravujte se na nejrušnější a úspěšnější období, nenechá na sebe dlouho čekat.



Štír

Štír (vkládat jako náhled!)

I velká snaha vyvolá spíše jen průměrný výsledek. Štíři narození kolem 10. listopadu si mohou nerozvážným chováním způsobit velké problémy. Jedincům narozeným po 18. listopadu hrozí obchodní propad.



Střelci

Střelec (vkládat jako náhled!)

Hvězdy podporují váš mírný nárůst. Snaha bude vesměs korunována úspěchem, nejvíce to platí o jedincích narozených kolem 9. listopadu a po 18. listopadu.

Daně x



Váhy

Váhy (vkládat jako náhled!)

Více méně pasivní bilance, raději se soustřeďte na záležitosti rodiny. Váhy narozené do 27. září jsou dlouhodobě v útlumu a lepší to jen tak nebude. Své investice si důkladně promyslete! Jedinci narození kolem 10. října mohou očekávat mírně pozitivní bilanci díky vlastnímu úsilí a Vahám narozeným po 20. říjnu by se mělo po obchodní stránce dařit možná nejvíce z celého roku.



Vodnáři

Vodnář (vkládat jako náhled!)

Pro Vodnáře narozené do 25. ledna bude nejen leden, ale prakticky první polovina roku 2010 obdobím stabilizace. Vodnáři narození kolem 5. února: věci patrně nedopadnou tak, jak se spoléháte. Nedělejte si zbytečně problémy. A Vodnáři narození po 15.únoru mají nyní obchodně, ale i soukromě nejlepší období v roce.



Alena Bratková
Alena Bratková vystudovala přírodovědeckou fakultu UK a původně pracovala jako geofyzik. Od roku 1997 se pak věnuje astrologii, homeopatii a poradenství. Kromě horoskopů Alena Bratková dělá výklad tarotových karet, regresní terapii a pořádá semináře pro manažery a personalisty.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).