Hlavní navigace

Na trh vstoupila největší online poker škola

4. 5. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Na český a slovenský trh vstupuje dnešním dnem největší vzdělávací a komunitní portál PokerStrategy­.com. Ten si klade za cíl stát se lídrem v oblasti pokerového vzdělávání. Ve světě to potvrzuje rozsah jeho komunity, který čítá více než 4,5 miliony uživatelů. Na startu česko-slovenské komunity PokerStrategy.com rozdáme více než 10 000 dolarů exkluzivně mezi české a slovenské hráče, slibuje v rámci startu Pavel Stehno, business unit manager pro ČR a Slovensko.

Stránky si kladou za cíl detailně se zabývat všemi aspekty pokeru. Nabízejí sérii článků a instruktážních videí zdarma. Sledováním videí na PokerStrategy.com nakouknete do kuchyně úspěšných hráčů pokeru a pochytíte šikovné triky a užitečné tipy. Nabízíme tisíce hodin exkluzivních videomateriálů zdarma, píše se na české mutaci PokerStrategy.com. Strategické články a videa jsou navíc doplněny o zkušenosti nejlepších hráčů pokeru v ČR a na Slovensku, doplnil Stehno.

PokerStrategy.com byla založena v roce 2007 a od té doby rychle roste. Dnes zaměstnává na plný úvazek 280 lidí a přes 1000 pracovníků na volné noze, kteří vytvářejí stovky tisíc článků a videí o pokerové strategii, a nabízejí zdarma službu hodnocení herních situací (hand evaluation) a spravují pokerové diskuze na fórech v 19 jazycích a ve více než 50 zemích světa.

Na poker se v Česku orientují i další portály, pro uživatele již známé PokerMan.cz a PokerŽivě.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).