Hlavní navigace

Microsoft přichází na trh s Windows Live v češtině

5. 12. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Microsoft oficiálně uvedl na český trh služby z kategorie Windows Live. Výhodou všech služeb je fakt, že jsou v češtině a zdarma. Jedná se o freemailové služby Windows Live Hotmail a Windows Live Messenger, vyhledávač Windows Live Search, sdílecí a komunikační server Windows Live Spaces, e-mailového klienta Windows Live Mail, program Windows Live Photogallery pro úprávu fotek a videí na pevném disku, editor Windows Live Writer pro editaci a přípravu webových stránek a stránku Windows Live Home, na kterém jsou všechny služby stáhnutelné.

Jednotlivým službám a jejich využitelnosti se věnoval server www.lupa.cz. Odkaz na články o nich naleznete ve zpravodajství Lupy.

Celá sada aplikací Windows Live se dá nainstalovat díky instalačnímu balíčku Windows Live Suite najednou a z jednoho místa. Pokud má uživatel zájem pouze o některé aplikace, může si je pořídit i samostatně. Využít lze i webového přístupu k Windows Live z mobilního zařízení.

„I v České republice rychle roste zájem o komunikaci a vzájemné sdílení multimediálního obsahu prostřednictvím on-line služeb. Většina uživatelů internetu k tomu však stále využívá řadu nepropojených nástrojů. Přicházíme proto s kompletní sadou integrovaných služeb, které propojují všem dobře známé prostředí Windows se světem on-line. To vše navíc zdarma, bezpečně a v českém jazyce,“ řekl k nové nabídce Windows Live Tomáš Koška, manažer divize Windows.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Zástupce šéfredaktora Podnikatel.cz a BusinessCenter.cz

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).