Hlavní navigace

Máte otázky k českému předsednictví? Ptejte se premiéra na chatu

6. 1. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Dnes bude premiér ČR Mirek Topolánek v 15.30 odpovídat na dotazy k předsednictví ČR v Radě EU prostřednictvím tzv. Evropského chatu. V pátek v 10:30 na dotazy odpoví vicepremiér pro evropské záležitosti Alexandr Vondra. Pomocí Evropského chatu budou politici na dotazy odpovídat celý půlrok.

Dnes mají všichni, kterým v hlavě leží otázky ohledně českého předsednictví v Radě EU, v 15:30 možnost zeptat se na ně přímo premiéra Mirka Topolánka. V pátek v 10:30 tuto roli převezme vicepremiér pro evropské záležitosti Alexandr Vondra. Klást dotazy bude možné několik hodin před zahájením chatu. Jako první z dosavadních předsednických portálů bude mít ten český službu tzv. Evropského chatu. Chat bude fungovat po celou dobu českého předsednictví pro české občany v českém jazyce, pro zahraniční dotazy pak v angličtině. Odpovídat na ně na adrese www.eu2009.cz budou čeští i evropští politici.

Hlavním cílem chatu je umožnit širší veřejnosti seznámit se blíže s problematikou předsednictví a ptát se i na odborná témata, která jsou předmětem diskuse na zasedáních na nejvyšší úrovni. Nejzajímavější dotazy i odpovědi z obou jazykových verzí se po skončení chatu objeví v aktualitách na hlavní stránce portálu předsednictví. Čtěte více: Podnikatelé mohou na českém předsednictví v EU vydělat

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Redaktor/ka již pro server Podnikatel.cz nepracuje. 

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).