Hlavní navigace

Dnes končí přihlašovaní do workshopu na téma Event marketing v cestovním ruchu

23. 11. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Dnes je poslední možnost přihlásit se do workshopu s názvem Event marketing v cestovním ruchu, který se koná 11. prosince v Pardubicích. Je druhým ze série 5 workshopů, které se na toto téma budou konat po celé republice. První z nich se koná 27. listopadu v Ústí nad Labem, 11. prosince budou následovat již zmiňované Pardubice, poté workshop v Přerově (15. ledna 2008) , Brně (19. února 2008) a poslední v Českém Krumlově (18. března 2008).

Cílem workshopů je představit možnosti využití tzv. MICE akcí pro povzbuzení cestovního ruchu v regionech. Worskhopy jsou určeny jak profesionálům z oboru, tak zástupcům samospráv a neziskových organizací.

V úvodu každého setkání se účastníci seznámí s problematikou MICE turistiky. Do ní se řadí organizace široké škály různých akcí – např. tzv. incentiv (firemní akce), velkých konferencí a vědeckých kongresů nebo také menších sportovních a kulturních akcí pro širokou veřejnost apod. Podstatnou součástí každého workshopu budou praktické ukázky projektů, které si již získaly jméno a zájem veřejnosti. Při řešení modelových příkladů se odborníci s účastníky workshopu zamyslí nad možnostmi, jak zatraktivnit turisticky dosud opomíjenou lokalitu. Poradí účastníkům, kteří by chtěli nějakou akci ve svém regionu zorganizovat, ale nevědí, jak na to. Praktické zkušenosti se účastníkům workshopu mají stát inspirací pro jejich budoucí aktivity.

Bližší informace a přihlášku najdete na http://www.gu­arant.com/Tex­t/workshopy-esf?MenuItemId=83

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Zástupce šéfredaktora Podnikatel.cz a BusinessCenter.cz

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).