Hlavní navigace

Firmy uvítaly schválení politiky územního rozvoje

21. 7. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Vláda ČR včera schválila návrh Politiky územního rozvoje ČR 2008, který sestavilo ministerstvo pro místní rozvoj ČR. Tento materiál umožňuje budování dalších strategických staveb především v dopravě a energetice. Podnikatelé tento krok vlády přivítali.

Toto rozhodnutí je jednoznačně v zájmu většiny občanů a v příštích letech přinese kromě nových pracovních míst i větší konkurenceschopnost pro tuzemské podniky a bude mít velmi pozitivní dopad na české hospodářství, reagoval dnes předseda Unie malých a středních podniků ČR a poslanec David Šeich.

David Šeich dále uvedl, že firmy nesouhlasí s kritikou a argumenty různých ekologických organizací, které napadají rozhodnutí české vlády s tím, že povede ke zhoršení životní úrovně obyvatel. Jsou to právě různé ekologické organizace a sdružení, které v posledních letech svými aktivitami zásadním způsobem poškodily českou ekonomiku. V mnoha případech je pro tyto organizace důležitější ochrana drobných živočichů než kvalita života občanů, dodal Šeich.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Zástupce šéfredaktora Podnikatel.cz a BusinessCenter.cz

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).