Hlavní navigace

Do Česka vstoupila další služba na rozvoz jídla, chce se stát jedničkou na trhu

20. 8. 2013
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: www.isifa.com
Službám, které se zaměřují na rozvoz jídla, přibyla konkurence. Na trh vstoupila platforma Foodpanda, která působí v dalších 27 zemích světa.

Do Česka zamířil další silný hráč, který působí v oblasti rozvozu jídla a který se chce stát na tuzemském trhu jedničkou. Jedná se o platformu Foodpanda, která působí v dalších 27 zemích světa. Před týdnem Foodpanda vstoupila rovněž na trh v Rumunsku a uskutečnila akvizici v Brazílii. Foodpanda (někde pod značkou) Hellofood působí v Indii, Indonésii, Malajsii,  v Pákistánu, Singapuru, na Taiwanu,  v Thajsku,  ve Vietnamu,  v Ghaně,  na Pobřeží Slonoviny, v Keni, Maroku, Senegalu, Nigérii, Saudské Arábii, Rusku, Argentině, Brazílii, Chile, Kolumbii, Mexiku, Peru, Maďarsku, Venezuele, Polsku, na Ukrajině, v Rumunsku a nyní i v České Republice.

Čtěte také na Lupa.cz: Služby na rozvoz jídla mají novou konkurenci, do Česka vstupuje Foodpanda

Foodpanda se zatím rozjíždí

Ilustrační obrázek
Autor: www.isifa.com

Ilustrační obrázek

Od včerejška si lidé v Česku mohou vybrat další službu na rozvoz jídle. Konkrétně se jedná o službu na adrese www.foodpanda.cz, kde si lidé mohou objednat jídlo a nechat si jej dovézt do práce nebo domů. Foodpanda aktuálně nabízí jídla od 7 partnerů, jedná se například o restaurace Sushitime, Pizza West, Curry Palace, Wasabi Sushi. Foodpanda nicméně plánuje brzké rozšíření nabídky. Služba je též dostupná prozatím pouze v Praze.

Daně x

Jídlo přes Foodpandu lze objednat přes webové stránky. Brzy by měla přibýt také možnost speciální mobilní aplikace. Jsem velmi rád, že přinášíme Foodpandu do České republiky. Ve střední a východní Evropě už jsme ukázali naši jasnou ambici rychle vystoupat na pozici tržní jedničky a náš tým udělá všechno pro to, abychom i u nás zopakovali tento globální úspěch, vysvětluje Peter Varga, ředitel Foodpanda pro Českou republiku.

Foodpanda se tak zařadila mezi několik dalších služeb, které již v současnosti rozvoj jídla nabízí. Rozvoz jídla v Česku nabízí třeba DameJidlo.cz, Jidloted.cz nebo Rozvozjidla.cz. Foodpanda má však oproti již zaběhnutým společnostem co dohánět. DameJidlo.cz nabízí rozvoz po celé ČR a v nabídce má nyní 509 restaurací. Jidloted.cz spolupracuje s více než 200 restauracemi v Praze, Brně, Ostavě a Liberci. Rozvozjidla.cz má pak v nabídce 14 pražských restaurací.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).