Hlavní navigace

Zdroj z ČT: O posledním honu na neplatiče televizních poplatků ČT skutečně nevěděla

15. 8. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Server Týden.cz zveřejnil zprávu, podle které Česká televize věděla o posledním vymáhání televizních poplatků mnohem více, než přiznává. Vyplývá to z dokumentů, které má on-line deník k dispozici. Týden.cz se však ohání zřejmě neaktuálními dokumenty. Serveru Podnikatel.cz to potvrdil důvěryhodný zdroj z ČT, který již dříve upozornil na souvislosti ve vztazích ČT-BSLP-Kalcso, které se později ukázaly jako pravdivé. Čtěte více: Kruh se uzavírá. Ovládá BSPLP lidi z České televize?

Článek je zřejmě sestaven „na objednávku“ Pal'ka (pozn. redakce: předsedy představenstva BSLP), respektive obsahuje jeho „verzi“ a není pravdivý, řekl serveru Podnikatel.cz zdroj z ČT detailně obeznámený celou kauzou. Jak zdroj upozornil, zápis ze schůzky, která se konala ve středu, je varianta „napsaná” v BSLP, a to ještě před připomínkováním ze strany České televize. E-mail s obsahy dopisů (pozn. redakce: které obsahovaly výzvy k zaplacení dlužných televizních poplatků), který byl rozeslán mimo jiné i na Oddělení televizních poplatků, byl zaslán až po střední schůzce, tedy v době, kdy se akce už rozběhla.

Pal'ko pak na středeční schůzce oznámil, že výzvy již byly odeslány, nikdo ze zástupců ČT na schůzce přítomných o tom však předem nevěděl, upřesňuje informace on-line deníku Týden.cz zdroj z ČT.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Podnikatel.cz a BusinessCenter.cz

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).