Hlavní navigace

Právo: České Radiokomunikace dnes dostanou až milionovou pokutu

4. 11. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

České Radiokomunikace dnes dostanou od Českého telekomunikačního úřadu vysokou pokutu. Jak píše dnešní Právo, mohlo by se jednat až o milionovou částku. Podle úřadu neposkytly Radikomunikace předem informace o tom, že při přesunutí digitální sítě A pro Prahu ze Žižkova na Strahov došlo k polarizaci šíření signálu z původního horizontálního na vertikální. Divákům vznikly dodatečné potíže, protože většina z nich v Praze chytá signál prostřednictvím společné antény, proto museli volat servisní službu, což jim generovalo další finanční náklady. Upozorňuje dnešní Právo. Čtěte více na Digizone.cz: Pavel Dvořák: Stížnosti na majitele domů kvůli STA adresujte ČTÚ

LN, PR: V Nošovicích včera dopoledne sjel z pásu první smontovaný automobil

V Nošovicích začala včera Hyundai vyrábět osobní vozy. První vyrobené auto sjelo z pásu v dopoledních hodinách. Píšou o tom dnešní Lidové noviny a Právo. Jak deníky připomínají, do konce roku se má na Frýdecko-Místecku vyrobit zhruba 18 000 aut. Pět set se jich prodá na tuzemském trhu.

Dneškem se Hyundai oficiálně stává evropskou automobilovou značkou, uvedl pro Lidové noviny prezident Hyundai Motor Manufacturing Czech Kim Ok-čo. Auta z nošovické automobilky budou určena pro prodej na evropské trhu, v průběhu příštího roku bude v Nošovicích pracovat celkem 2 750 lidí a o dva roky později až 3 400 lidí.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Podnikatel.cz a BusinessCenter.cz

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).